Jumaat, 11 Jun 2010




20 ulasan:

BLOG GENERASI FELDA berkata...

Kepada yang berminat mahu supaya blognya disenaraikan di BGF ini, dipersilakan meninggalkan URLnya disini.

Syaratnya mesti dari kalangan generasi felda......

Sekian terima kasih

Abd Rahman Md Desa berkata...

http://feldatoday.blogspot.com/2010/06/mahmoud-ahmadinejad-and-12th-imam.html

saya generasi ke-dua Felda, please senaraikan blog saya ini..
TQ

BLOG GENERASI FELDA berkata...

Kepada Abal Fazl,

Maaf kerana sehingga kini saya gagal menyenaraikan blog sdr melalui URL http://feldatoday.blogspot.com

Walau pun begitu diucapkan terima kasih diatas minat sdr tersebut.

Mahamahu berkata...

Salam generasi kedua felda di sini ingin menyertai.. Terima kasih

http://mahamahu.blogspot.com

BLOG GENERASI FELDA berkata...

Sdr MahaMahu, blog sdr sudah disenaraikan, terima kasih diatas minat sdr.

Nor Ashiqin Shaharom berkata...

salam blog generasi felda..
saya nor ashiqin shaharom generasi ke 2 felda....sy brminat utk sertai blog...tq

http://ashiqen.blogspot.com/

BLOG GENERASI FELDA berkata...

Kepada Nor Ashiqin Shaharom, terima kasih diatas minat sdri utk menyertai BGF.

terokai seni berkata...

napa umno tanak tolong aku bila gomen amik tanah aku tanpa sesen pon ganti rugi aaaa

http://cemomoi.blogspot.com/2011/03/memang-tanah-kubur-je-kot-milik-kita.html

YUSRI berkata...

bagus benor la...saya cadangkan blog ni di masukkan kalau belum masuk..


http://sayabudakfelda.blogspot.com/

BLOG GENERASI FELDA berkata...

Chemomoi dan Yusri sudah menyertai BGF, terima kasih

Sang Petapa berkata...

Salam, saya Mohd. Hafiz b. Hj. Din, generasi kedua Felda Bukit Tembaga, Kuala Nerang, Kedah. Minta jasa baik tuan senaraikan blog saya... :)

http://copperhilltrading.blogspot.com

Terima kasih...Bersama memajukan diri dan masyarakat Felda!

BLOG GENERASI FELDA berkata...

Kepada Sang Petapa, maafkan saya diatas kelewatan penyenaraian blog sdr, ini semua berlaku oleh kerana ganguan yg tidak di jangkakan dari TM net di kawasan saya.
Terima kasih diatas minat anda utk menyertai BGF ini.

Suara Mersing berkata...

Rasa berminat untuk masuk dalam blog generasi Felda. Saya ada lah generasi kedua anak peneroka.

BLOG GENERASI FELDA berkata...

Terima kasih Suara Mersing di atas minat tersebut.

Suara Mersing berkata...

Terima kasih tuan kerana memasukkan SuaraMersing dalam senarai Blog Generasi Felda.

Semoga kita dapat sama-sama memperjuangkan nasib peneroka dan generasi Felda akan datang agar lebih berdaya maju.

UMNO PARTI PENJARA berkata...

Kekejaman Terhadap Orang Muda - ( Lihat sendiri BUKTI, Kenapa kami KELUAR UMNO dan TAKKAN kembali lagi. Buktikan jika ia PALSU )
1~BUKTI 1 * (MESTI TONTON)
2~BUKTI 2 * (HOT)
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4
5~BUKTI 5 * (HOT)
6~BUKTI 6
7~BUKTI 7
8~BUKTI 8
9~BUKTI 9
10~BUKTI 10

~ Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~



Kami Mahu Generasi Muda Terengganu Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196

5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1






p/s: Ubahsuai (copy&paste) dari 'Abang Sayang'

Awanama berkata...

http://badsocks.blogspot.com

UMNO PARTI PENJARA berkata...

.

(( Take Note )) UMNO BODOH - Kenapa BN Tak Buat HUDUD Sejak 50 Thn dulu?



Tak ada apa yg perlu dijelaskan lg. Tak ada apa yg perlu diterangkan lg. Tak ada apa yg perlu diperincikan lg. Pemuda dan Puteri UMNO sememangnya BODOH.

Bila kaum Cina menolak HUDUD, pandai pulak mereka sibuk2 nak bercakap pasal HUDUD. Yg Barisan Nasional yg dah memerintah lebih 50 tahun tak pernah buat HUDUD , 'Ada ko kisah'? Kepala otak pemuda dan puteri UMNO letak kat mana?

Bodoh sangat kalau ada orang kata mengundi UMNO yg dah memerintah 50 tahun tanpa HUDUD lebih baik berbanding kaum cina yg tak faham HUDUD menolak HUDUD.

Jadi, fikirkan sy ada alasan cukup kuat kenapa menolak BN dan menerima PAKATAN RAKYAT. Sememangnya mereka tak pernah buat HUDUD sejak 50 tahun dulu. Dan pemuda dan puteri UMNO memilih utk jadi BODOH.


(Edit, copy & paste dari 'Page FB Kump. Adik2 Keluar UMNO')








~Janji Ditepati - Kami Tak KEBULUR dengan Jawatan dalam UMNO!! ~
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196


5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1

coretanguruert berkata...

http://darisudutkamarhatimama.blogspot.com/

MURNI SANTI berkata...

Saya MENJADI ANDA SEMUA PADA HALAMAN INI
INI IALAH CERITA SAYA

Saya MURNI SANTI, Aa wanita, ibu, saudara perempuan dan rakan dari (Bekasi), Indonesia, saya seorang PENGELUARAN ESTATE REAL dan saya telah mengalami banyak tekanan kewangan baru-baru ini, tiada siapa yang mahu meminjam wang untuk melengkapkan projek komersial kami telah dalam pembinaan beberapa bulan sekarang. Saya telah ditipu oleh beberapa syarikat pinjaman palsu yang mendakwa sejumlah besar wang dari saya tanpa kami tidak menerima pinjaman.

Saya kecewa, suami saya berusaha sebaik-baiknya dan membantu, saya akan membunuh diri kerana kesakitan, terlalu banyak untuk menanggung dan saya kehilangan semua harapan, sehingga saya diperkenalkan kepada SEMUA GANTI PELANGGAN GLOBAL syarikat pinjaman yang ditaja oleh bank dunia itu sendiri.

Saya memutuskan untuk memohon pinjaman dan menghubungi syarikat itu, pegawai pinjaman mereka yang sebenarnya memberi saya harapan dan memberitahu saya tidak bimbang bahawa syarikat itu akan meminjamkan saya wang, walaupun jumlah yang saya perlukan adalah besar, dan saya dapat memberi mereka keperluan yang ada beberapa maklumat peribadi, yang saya lakukan.

Saya pergi melalui semua proses, mereka berjanji untuk meminjamkan wang yang saya minta selepas telah mengesahkan saya layak untuk pinjaman, saya diminta menunggu, untuk mengejutkan saya yang paling besar pinjaman yang dimasukkan ke dalam akaun saya dan saya mengesahkannya .. syarikat kembali dari segi kewangan dan keluarga saya melakukannya dengan baik, ini menjadikan kehidupan saya lebih baik, saya bersyukur kepada Allah dan kepada SEMUA JUTA PELAYAN GLOBAL
GMAIL ..... allglobalgrantloan@gmail.com

UNTUK MENGHUBUNGI AKU
Murni Santi
murnisanti55@gmail.com

138 Blog Generasi Felda